Пральна машинка, що вміє розмовляти: Bianca від компанії Candy

08 Ноя 2017 р.

Чоловіки обожнюють всякі розумні гаджети, але от знайти спільну мову з незрозумілими значками, «висіченими» на панелі управління пральної машини під силу тільки жінці. Геть нерівність — Candy створили пральну машину Bianca, з якою легко знайде «спільну мову» будь-який чоловік. Оскільки ця машинка справді вміє чути і розмовляти.

Про що поговоримо?

 


Втім, жінки також будуть в захваті: прощай буклет з інструкціями і запам’ятовування програм прання, прощай нерішучість: «Чи можна обидва цих предмета прати разом?» «Чи правильно задана температура?» Ця машина розвіє всі ваші сумніви — достатньо просто запитати у неї самої, як зробити.

Нова пральна машинка, промисловий зразок якої компанія Candy представила на IFA 2017 (прототип був показаний в минулому році), вміє слухати і розуміти запити користувача, а також реагувати на них і відповідати. Все це стало можливим завдяки партнерству з Google, які адаптували свій віртуальний помічник Google Assistant в абсолютно новий пристрій — пральну машинку.

Усно і письмово

 

«Діалог» між користувачем і пральною машиною здійснюється через смартфон. Ви запускаєте додаток Simply-Fi, що доступний як для Android, так і для iOS, і потім починаєте взаємодіяти зі своїм побутовим пристроєм, використовуючи голос або письмові запити. Bianca вміє обробляти досить складні завдання, наприклад, прохання підібрати програму так, щоб випрані сорочки було легше гладити.
Ну, і, нарешті, найголовніше — Candy Bianca виконує прання класу A менш ніж за годину по будь-якій програмі і будь-яких тканин завдяки технології Zoom. Тобто, пере вона навіть краще, ніж говорить.

Вже доступна

 

Поки пральна машинка говорить тільки англійською та італійською мовами, проте це не прототип, а вже реальний ринковий зразок. У продажу машинка з’явилась ще у вересні.