Що вас чекає на виставці Design Living Tendency 2017 у вересні в Києві

17 Сен 2017 р.

Уже який рік у вересні в Києві проходить найцікавіша подія осені для професіоналів меблевої галузі, дизайнерів і архітекторів. Йдеться про Design Living Tendency — найбільшу інтер’єрну виставку України, де демонструються останні тенденції і найкращі новинки індустрії. Тут можна знайти все, що необхідно для створення по-справжньому стильного і функціонального інтер’єру.

З 27 по 30 вересня виставка DLT 2017 представить інноваційні рішення, новітні тенденції, тренди провідних українських і зарубіжних компаній, що займаються виготовленням меблів, світла, предметів інтер’єру та декору, сонцезахисних систем. Цього року своїми масштабами вразить експозиція домашнього та інтер’єрного текстилю.

За роки свого існування виставка Design Living Tendency збільшила кількість тематичних розділів, і сьогодні вона стала не просто інтер’єрної експозицією, а й потужною платформою для пошуку ділових партнерів і колаборацій.

На виставці Design Living Tendency в трьох павільйонах ВЦ КиївЕкспоПлаза близько 300 компаній-учасниць представлять 19 000 аудиторії фахівців більше 500 брендів інтер’єрної продукції, а ще багато свіжих ідей, актуальних трендів і ексклюзивних інтер’єрних рішень!

Design Living Tendency 2017 — це насичена програма заходів та інсталяцій.

Цього року стартує новий соціальний проект «Наших 50. Серце українського дизайну». Провідні українські дизайнери та студії на основі малюнків вихованців дитячого будинку розроблять унікальну колекцію предметів для будинку, які стануть лотами на аукціоні в кінці осені.

Про нюанси готельного дизайну на виставці розповість італійський архітектор Сімоне Мікеле (Simone Micheli). Гуру дизайну проведе майстер-клас на тему: «Дизайн готелю, як шедевр. Виграшний концепт в умовах мінливого ринку».

Театр сучасного дизайну цього року присвячений «Теорії великого вибуху» в світі українського дизайну. Енергія творчості, креативу і майстерності здетонувала і вибухнула, і зараз ми стаємо свідками вивільнення потужної сили українського арт простору.

Вхід на виставку безкоштовний, однак за умови попередньої реєстрації. А зробити це дуже просто! Тому не відтягуй і замов своє запрошення вже зараз.

Місце зустрічі: ВЦ КиївЕкспоПлаза з 27 по 30 вересня 2017 року.